2012  © Hofste Bouw en Glas - Alle rechten voorbehouden   |  Powered by Invoque                Algemene voorwaarden   |   Privacybeleid

Home.Bedrijf.Glaswerken.Projecten.Links.Contact.Schade melden.

Interim management in ICT

 

 

Invoque is in 2008 opgericht en biedt interim management diensten aan.

Wij zijn enthousiaste interim professionals in ICT diensten, met jarenlange ervaring in IT Service Management bij grote bedrijven in de Telecom en IT branche. Wij slaan bruggen tussen inkoop, IT beheer en leveranciers, als het gaat om afsluiten van maintenance contracten, afgestemd op uw infrastructuur.  Op het gebied van Project Management hebben wij meer dan 12 jaar ervaring in complexe projecten en programma’s bij grote bedrijven, veelal in multidisciplinaire omgevingen.

 

http://www.invoque.nl

 

 

 

Hofste Techniek is een jong en dynamisch bedrijf.

Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen en realiseren van vijverbakken, filterbakken, plantenfilters en opvangbakken, op maat gemaakt en vervaardigd van hoogwaardige kunststoffen. Ook standaard producten zoals eiwitafschuimers en trickle filters worden door ons geproduceerd en verkocht.

Ook voor de zakelijke markt leveren wij producten op maat, zoals o.a. voorraadtanks, afvangbakken, vloeistof met advies van Hofste techniek.

 

http://www.hofstetechniek.nl

 

Hofste Beveiligingsdiensten is gespecialiseerd in beveiligingswerkzaamheden voor horeca en evenementen. Met name in de horeca is Hofste Beveiligingsdiensten een begrip in Twente.

Daarnaast bieden we chauffeursdiensten en persoonsbeveiliging aan.

 

Wilt u meer weten over wat wij in beveiliging voor u kunnen betekenen,

neem dan gerust contact op.  Telefoon: 06 523 45 169

http://www.hofstebeveiligingsdiensten.nl